Tek bi mogao istinski da zaplače: Real Madrid se zbog druge zvijezde odriče Viniciusa Juniora!?
Real Madrid daje Viniciusa Juniora za Erlinga Haalanda?

Špekulacije u Španiji

Tek bi mogao istinski da zaplače: Real Madrid se zbog druge zvijezde odriče Viniciusa Juniora!?

Eldar Ganibegović, foto: EPA

Vinicius Junior plakao je na press konferenciji pred utakmicu Španije i Brazila u Madridu prije nekoliko dana, no tek bi mogao da plače ako se obistine špekulacije koje kruže u španskim medijima.

Čini se kako je budućnost Viniciusa Juniora u redovima Real Madrida neizvjesna. Brazilski ofanzivac bi mogao da napusti Santiago Bernabeu.

Iako je posve jasno kako je Kylian Mbappe novi igrač Real Madrida (ne još zvanično), u španskim medijima vrte se i druge špekulacije prema kojima bi u prijestolnicu Španije mogla doći još jedna velika zvijezda.

S obzirom na to da Kylian Mbappe igra istu poziciju kao i Vinicius Junior, Real Madrid je spreman da se odrekne 23-godišnjeg Brazilc koji je stigao još 2018. godine.

Iako je jedan od najvažnijih igrača Real Madrida u ovomo momentu i iako je doprinio osvajanju dosta trofeja, Brazilca bi se Real Madrid odrekao zbog njegovog ponašanja, ponajviše.

S tim u vezi, mediji u Španiji pišu kako se Real Madrid spreman odreći Viniciusa Juniora kako bi u svoje redove doveo Erlinga Haalanda, koji ima klauzulu u ugovoru da 2025. godine može napustiti Manchester City.

Oglasi

Erling Haaland o Real Madridu: "Nikad ne znamo šta nosi budućnost"

Izjavio je norveški golgeter da je sretan u redovima Manchester Cityja, ali je potom dodao: "Nikad ne znamo šta nosi budućnost."

Engleski mediji ovu su izjavu opisali kao Erlingovo upozorenje da bi mogao napustiti klub, te su dodali da interes Real Madrida ne jenjava iako je Manchester City 2022. godine pobijedio u trci za njegov potpis.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Haala Madrid", napisao je u naslovu otočki tabloid The Sun. Jasno je da je autor tog članka aludirao na poznati usklik "Hala Madrid". 

Drugi mediji u Velikoj Britaniji pišu kako Erling Haaland ovakvim izjavama sebi otvara vrata u Real Madridu, te ostaje da vidimo šta će od svega da bude. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Mbape se bas sinoc pokazao.Golobradi djecak od 17 godina ga strpao u djep.
0 0
user1678173236
Ne izmisljajte majke ti cuj haaland oa vinicius je za njega majstor a mbappe next level ispred njega
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi