Vinicius ponovo "glumio mangupa", ali je naletio na Balkanca koji ga je osramotio za sva vremena

Kamere su sve snimile

Vinicius ponovo "glumio mangupa", ali je naletio na Balkanca koji ga je osramotio za sva vremena

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je razočarao svoje navijače jer je osvojio samo bod na svom terenu protiv Rayo Vallecana, a španski mediji ponovo bruje o nimalo lijepom ponašanju Viniciusa Juniora. Meta Brazilca ovaj put bio je makedonski golman Stole Dimitrievski koji nije na kraju ostao dužan zvijezdi kraljevskog kluba.

Real Madrid je prije sinoćnje utakmice slavio u El Clasicu u gostima protiv Barcelone i očekivalo se da će kraljevski klub bez problema doći do tri boda protiv ekipe iz predgrađa Madrida, ali se to nije desilo.

Rayo je pružio odličan otpor Realu i uspio je nekako da se odbrani i osvoji veliki bod jer je meč na Bernabeu na kraju završen bez golova.

U centru pažnje kao i svaki put nakon utakmice Real Madrida je Vinicius Junior koji ni ovaj put nije mogao bez skandala. Brazilac je imao verbalne duele s pojedinim igračima Rayo Vallecana, no posebna meta bio mu je Stole Dimitrievski.

Kamere su snimile u nekoliko navrata kako Vinicius dobaciju makedonskom golmanu, a najviše mu je zasmetalo što je on zadržavao vrijeme u finišu zbog čega su imali okršaj, te je čak i prijetio Makedoncu.

Oglasi

"Ti i ja van terena. Čekam te vani kada se utakmica završi", govorio je Vinicius Dimitrievskom, a kamera je sve to snimila.

Međutim, da kod Balkanca takve stvari ne prolaze vidjelo se nakon utakmice kada je Dimitrievski stao pred kamere kako bi dao izjavu, a novinari su mu rekli da li je čuo prijetnje od strane Viniciusa.

Dimitrievski je priznao da je tu bilo dobacivanja s obje strane, ali da nije čuo da mu je Vinicius rekao da će ga čekati nakon meča, te je reprezentativac Sjeverne Makedonije mnoge nasmijao svojim odgovorom.

"To su normalne tenzije na utakmicama. U tom duelu krenuo sam po loptu i on me odgurnuo, ali to je bilo to. Prijetio je da će me čekati? Odlično, dat ću mu zagrljaj. On je zaista odličan fudbaler", kroz smijeh je rekao Dimitrievski.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, od Viniciusa nije bilo traga ni glasa nakon utakmice jer su se strasti smirile, ali je nevjerovatno da je Brazilac baš svaku utakmicu u centru nekog skandala. No, ovaj put nije mogao da glumu žrtvu kao što je to inače navikao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Rijetko dobar i talentovan fudbaler koji bi zaista mogao biti veliki fudbaler i postati legenda ali ako nastavi sa ovakvim ponasanjem koje je u najvecem broju slucaju jako iritantno i od velike karijere nece biti nista a sto bi zaista bila ogromna steta.
1 0
Joe17
Nije mogao da "Glumi" zrtvu kao inace, fujjj bagro ss.ba hebo vam Laporta sve vase..!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti