Ovaj put se ni Bellingham nije ukazao - Veliki kiks Reala na Santiago Bernabeu

Rayo Vallecano odnio bod

Ovaj put se ni Bellingham nije ukazao - Veliki kiks Reala na Santiago Bernabeu

Esmer Oštraković

Utakmicu u okviru 12. kola Primere odigrali su Real Madrid i Rayo Vallecano, a pobjednika nije bilo. Konačan rezultat bio je 0:0.

Ovo je veliki kiks Real Madrida u borbi za prvo mjesto, te je sada Girona usamljena na prvoj poziciji sa dva boda više od njih.

Ekipa Real Madrida bila je apsolutni favorit na ovom susretu, ali uprkos velikom broju prilika nisu uspjeli postići gol.

Možda je problem bio tu što nikako igrači Real Madrida nisu uspijevali da pogode okvir gola, a ovaj put se nije ukazao ni Bellingham.

Prvu pravu šansu na utakmici za domaći tim imao je Federico Valverde u 6. minuti, ali je šutirao ravno u golmana.

Praktično je to bila i najbolja šansa za Real Madrid u prvom poluvremenu, te se očekivalo da zaigraju dosta bolje u drugom dijelu utakmice.

Drugi dio donio je prilike, ali nisu domaći uspjeli da pronađu put do gola koji bi im osigurao tri boda.

Vinicius Junior je u 66. minuti postigao gol, ali on je poništen zbog nedozvoljenje pozicije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Do kraja utakmice Real je pokušavao, ali su se gosti sjajno branili i uspjeli su sačuvati mrežu netaknutom.

Real Madrid tako je napravio veliki kiks na domaćem terenu, ali naravno ima još mnogo da se igra do kraja sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Sve nastimano kladionicarska mafija vlada svugdje.Liverpool kikso protiv najlosijih Real isto svake godine Rayo skida skalp. Ancelotti krivac za 0:0 Igraju mu starci Modric i Kroos a mladi Guler sjedi na klupi najveci talentan ikad poslije Messija
0 4
Klicko2
Sudija produži 7 igra se 19 hahahha
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi