Navijačica probuđenog diva uhvaćena na djelu, komentator je moli: "Ne, samo ne u usta!"

Bizarna scena

Navijačica probuđenog diva uhvaćena na djelu, komentator je moli: "Ne, samo ne u usta!"

Admin Čaušević

Gledatelji na tribinama itekako moraju biti oprezni šta rade i kako se ponašaju jer vrlo lako mogu postati meta ismijavanja na internetu pošto se utakmice najvažnijih klubova današnjice snimaju sa velikim brojem kamera. 

Na jednoj od posljednjih utakmica Real Madrida i Valencije zabilježen je pomalo bizaran trenutak uz komentar brazilskog komentatora koji je postao viralan.

Naime, tokom poluvremena između dvije utakmice gledatelji su uzimali predah, a navijačica Valencije je uhvaćena u svom neslavnom ritualu.

Mnogi ljudi imaju običaj da kopkaju nos, a to je očigledno bio i slučaj sa ovom navijačicom popularnih Šišmiša kada je napravila degutantan potez.

Dok je jednom drugom listala mobitel, drugom je kopkala po nosu, poslije čega je stavila prste u usta što je izazvalo i reakciju komentatora.

Oglasi

Brazilski komentator je u prijenosu govorio da to ne radi, međutim taj apel i nije pio vode pošto se navijačica odlučila za "degustaciju".

Inače, ova navijačica kao i brojne pristalice Valencije su prošle sezone bile u strahu od ispadanja pošto se velikan sa Mestalle do posljednjih kola borio za opstanak.

U ovoj takmičarskoj godini to izgleda mnogo bolje pošto je bivši prvak Španije u gornjem dijelu tabele sa 18 bodova iz 12 utakmica.

Ovog vikenda su Šišmiši uspjeli pobijediti Granadu golom Pepeula iz penala što znači da su u nizu od četiri utakmice bez poraza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednom kolu gostovat će Real Madridu, a neće biti iznenađenje ukoliko navijačica koja je prošle sezone uhvaćena na djelu ponovo bude na tribinama stadiona Santigao Bernabeu stadiona.

Valencia je jedan od najvećih španskih klubova, uživa i veliku popularnost širom Evrope, a najbolje dane ovaj klub je prolazio početkom 2000-ih godina kada su Šišmiši izgubili dva uzastopna finala Lige prvaka, ali su osvojili La Ligu i Kup UEFA.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi