Real Madrid na Wanda Metropolitano stadionu
Foto - EPA

Na početku nove sezone

Real Madrid na Wanda Metropolitano stadionu

M. Šljivak

Madridski Real mogao bi novu sezonu početi na stadionu velikog rivala Atletica.

List Marca danas je objavio kako bi nekoliko utakmica nove sezone u La Ligi Kraljevi mogli odigrati na stadionu Wanda Metropolitano.

Realov Santiago Bernabeu neće biti spreman za početak nove sezone zbog radova na rekonstrukciji koji još uvijek traju.

S obzirom na to da se očekuje povratak publike na tribine, rukovodstvo Reala bi rado utakmice na otvaranju sezone odigralo na stadionu velikog rivala Atletica.

To bi im omogućilo prisustvo između 20 i 30 hiljada navijača na utakmici. Navijači donose zaradu i rukovodstvo Kraljeva nema ništa protiv igranja na Wandi.

U narednim danima Real će poslati zvanični zahtjev za igranje utakmica na stadionu Atletica i Wanda Metropolitano bi mogao biti njihov dom na otvaranju nove sezone.

Podsjetimo, Real je posljednji meč na Santiago Bernabeu odigrao 2. marta 2020. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve domaće utakmice su potom igrali na mnogo manjem Alfredo Di Stefano stadionu, ali zarada bi ih mogla natjerati da se obrate za pomoć velikom rivalu.

Ostaje nam da vidimo hoće li Real zaista zaigrati kao domaćin na stadionu madridskog rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Novac je čudo!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi