Real Madrid zatražio da ne igra na stadionu Santiago Bernabeu!

Ne žele domaćinstvo u prva tri kola

Real Madrid zatražio da ne igra na stadionu Santiago Bernabeu!

Admin Čaušević

Real Madrid je od čelnika La Lige zatražio da na početak sezone svoje mečeve ne igra na stadionu Santiago Bernabeu. 

Naime, zbog radova na kultnom madriskom stadionu u kraljevskom klubu su zatražili da ne budu domaćini u prva tri kola nove sezone.

Ovog ljeta je planirano da se ukloni jedan od stubova na čošku stadion te da se ukloni kompletan krov.

Radovi će trajati oko tri i pol godine s tim da će oni najzahtjevniji biti izvođeni tokom ljetnog perioda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu se nadaju da će im čelnici lige izaći u susret baš kao što je bio slučaj sa Atletico Madridom prilikom dovršavanja radova na stadionu Wanda Metropolitano.

Inače, žrijeb za novu sezonu La Lige je u četvrtak 4. jula, a ne bi trebalo biti problema da Real prva tri kola bude žrijeban kao gost.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi