Zidane o tome kako su nade Reala ponizile rivala: U košarci se prekida kada je 50 razlike...

Pobjeda o kojoj se priča

Zidane o tome kako su nade Reala ponizile rivala: U košarci se prekida kada je 50 razlike...

Samir Mlaćo

Mlade nade Reala iz Madrida (devet godina), savladale su vršnjake iz Villaverde sa čak 31:0.

Susret je odigran za vikend, a izazvalo je to bijes mnogih koji smatraju da su mladi Madriđani morali 'zakočiti' kada je sve bilo riješeno.

Nisu to učinili, nego su do vrha napunili mrežu rivala.

Cijelu situaciju na zanimljiv način prokomentarisao je i trener seniorske momčadi Kraljeva Zinedine Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ružno je primiti 31 gol, ali ne može trener reći ekipi da ne napada. Ovakve stvari se dešavaju, to je nogomet. Više toga u ovakvim slučajevima ovisi o Savezu. U košarci npr. kada ekipa povede 50 razlika u mlađim kategorijama, utakmica je završena. Treba pronaći rješenje i u nogometu", smatra Zidane.

Iz redova Villaverde su istakli da su bijesni zbog rezultata, a Savez su pozvali da rekonstruiše lige u mlađim kategorijama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Ne treba djecu time zamučavat. Neka nek trpaju, a ovi nek treniraju bolje, sljedeći put možda oni njih natrpaju. Djeca su kakve ima veze?
6 0
Shacir
Jednostavno, ako je 10 razlike, svaki slijedeci gol se ne upisuje, tzv, "mercy rule". Mi to primjenjujemo u Futsal-u.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi