Real odabrao treću garnituru dresova
Foto: EPA

Povratak crvene boje

Real odabrao treću garnituru dresova

Midhat Šljivak

Madridski Real odabrao je treću garnituru dresova za narednu sezonu.

Kraljevi su se odlučili da treća boja dresova bude crvena i oni će ovaj dres ponovo koristiti baš kao što su to nekoliko puta radili u sezoni 2011/2012.

Nakon ove sezone dresovi crvene boje nisu korišteni, a kao treći dres su koristili narandžasti, crni i tirkizno-plave boje.

Također, tim iz Madrida je u prošlosti imao crvene dresove. Koristili su ih u sezoni 1970/1971, ali očigledno da se ova boja ne dopada previše ovom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Adidas je također na dres dodao i svoj posebni znak na rukavima, a moramo priznati da treći dres izgleda veoma zanimljivo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muhamedhulk
ja ruznog dresa...ovo samo na treningu mogu oblaciti. mada i to je avantura. hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije