Real poručio Pogbi da ga neće dovesti u januaru
Pogba i dalje želi napustiti United

Francuz je dugo bio želja kluba iz Madrida

Real poručio Pogbi da ga neće dovesti u januaru

S. Pašalić

Paul Pogba se ovog vikenda konačno vratio na teren.

Francuz se još krajem septembra povrijedio i od tada nije igrao, a u meču koji je Manchester United u nedjelju igrao u gostima kod Watforda, Pogba je u igru ušao u 64. minuti.

Mnogi su međutim vjerovali da neće više vidjeti Pogbu u dresu Uniteda s obzirom da se nedavno pojavila i informacija kako on ustvari ne želi da se vrati treninzima iako se oporavio od povrede jer čeka da u januaru potpiše za Real Madrid i ne želi da rizikuje da zaradi novu povredu.

Zinedine Zidane već neko vrijeme ima na meti igrača Uniteda i želi ga vidjeti u svojoj ekipi, ali mnogi ljudi iz Reala nisu baš uvjereni da bi on bio najbolji izbor za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O tome se nedavno pisalo, a sada španska Marca piše da je Real poručio agentu Paula Pogbe, Mini Raioli, da ga oni neće dovesti u januaru.

Navodi se da u Madridu više nisu očajni u pokušaju da dovedu Pogbu s obzirom da Fede Valverde ove sezone igra sjajno, pa se čini da Francuz ipak neće u januaru preseliti u Španiju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Ma kakav pogba, prevara od igrača
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti