Valencia krenula Barcinim stopama: Stiže li igrač Reala na Mestallu?

Potencijalna zamjena za povrijeđenog Garayja

Valencia krenula Barcinim stopama: Stiže li igrač Reala na Mestallu?

Barcelona je iskoristila pravilo LaLige i angažovala pojačanje mimo prelaznog roka - zbog teške povrede Ousmanea Dembelea.

Leganesu je isplaćena otkupna klauzula od 18 miliona eura i danski napadač Martin Braithwaite je stigao na Nou Camp.

I Valencia je sada krenula stopama Barcelone. Inače, da će i Šišmiši zatražiti naknadni transfer špekulisalo se već neko vrijeme.

Iz Španije stižu vijesti da je Valencia poslala zvaničnu upit o mogućnosti dovođenja na posudbu Javija Sancheza - na adresu Real Madrida.

Riječ je o fudbaleru Real Madrida koji je od ljetos na posudbi u Real Valladolidu, ali ni u tom klubu nema previše prostora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posudba 22-godišnjeg štopera u Valladolidu bi trebala trajati do ljeta, a sada treba sačekati i vidjeti da li će ista biti prekinuta i Sanchez poslan u Valenciju.

Inače, Valencia želi Sancheza dovesti kao zamjenu za svog štopera Ezequiela Garayja koji je zbog povrede križnih ligamenata koljena izgubljen do kraja sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

arten10
na slici federico valverde
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi