Real se oglasio i otkrio u kakvom stanju je povreda Modrića

Veznjak se povrijedio protiv Velsa

Real se oglasio i otkrio u kakvom stanju je povreda Modrića

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić povrijedio se krajem prošle sedmice nastupajući za reprezentaciju Hrvatske. 

Modrić je pred kraj susreta protiv Velsa u gostima dobio udarac koljenom u mišić pa je morao da napusti teren prije kraja susreta.

Nakon meča je i sam prokomentarisao povredu.

"Dobio sam udarac koljenom u mišić koji malo boli. Kontuzija je snažna, ali vjerujem da nije ništa teže, da ću kroz koji dan biti dobro", rekao je nakon meča Modrić.

Danas, dva dana nakon utakmice oglasio se i njegov klub Real Madrid koji nije otkrio koliko dugo će Luka pauzirati kao ni informaciju da li će igrati u El Clasicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

''Nakon obavljenih testova, našem igraču Luki Modrići dijagnosticirana je velika oteklina na području kvadricepsa. U tijeku je oporavak i nastavak rehabilitacije'', navodi se u saopštenju Reala.

Podsjetimo, u tom meču se osim Modrića povrijedio još jedan igrač Reala Gareth Bale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi