Klopp odbio Real Madrid i Manchester United iz istog razloga

Vratio Liverpool u vrh evropskog fudbala

Klopp odbio Real Madrid i Manchester United iz istog razloga

A. Čaušević

Juergen Klopp je prije četiri godine preuzeo Liverpool, u međuvremenu je uspio vratiti Redse u vrh engleskog i evropskog fudbala. 

Klopp je već godinama jedan od najboljih trenera svijeta te s toga ne čudi zašto ga na svojoj klupi žele najbogatiji klubovi današnjice.

Kada je napustio Borussiju Dortmund najbrži su bili Redsi i njegov dolazak na Anfield Road se ispostavio kao potpuni pogodak.

Legendarni igrač Liverpoola Robbie Fowler u kolumni za Mirror otrkio da su Kloppa željeli Manchester United i Real Madrid, ali ih je njemački stručnjak odbio iz istog razloga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S njim sam radio intervju prije nekoliko godina i rekao mi je da je odbio ponude od par super bogatih klubova. Jedan je definitivno bio Manchester United, a drugi vjerovatno Real Madrid. Ne voli što su fokusirani isključivo na komercalizaciju", naveo je Fowler.

Klopp u ovoj sezoni ima veliku priliku da donese titulu na Anfield Road nakon skoro 30 godina, a naredna stanica u tom pohodu će biti Old Trafford i ekipa Manchester Uniteda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi