Real u posljednji čas spriječio Baleov prelazak u Kinu!

Propao dogovor

Real u posljednji čas spriječio Baleov prelazak u Kinu!

Edmir Škorić

Iako se činilo da je stvar gotova, Gareth Bale čini se ipak neće put Kine.

BBC-ev novinar David Ornstein ekskluzivno je objavio da je Real odbio da pusti Balea u Kinu, zbog čega je sve i propalo.

Očekivalo se da 30-godišnji Bale pređe u kineski Jiangsu Suning koji mu je navodno ponudio trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao čak milion funti sedmično i sve je bilo praktično završeno, no onda je stigla vijest da Real ne želi da Velšanin ode u Kinu.

Zinedine Zidane je nedavno rekao da je Bale jako blizu odlaska i da je to najbolje za obje strane, no Velšaninu kao da je suđeno da bude stanovnik Madrida.

Vjeruje se kako predsjednik Kraljeva Florentino Perez blokirao taj potez jer smatra da je Bale previše vrijedan da bi ga se tako olako odrekao.

Baleu sada ostaje nekoliko mogućnosti - da se vrati u Tottenham, da pređe u Manchester United ili Inter. No, navodno, Real najprije morao da odobri njegov odlazak i da dobije zadovoljavajuću cifru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da bi najgora stvar bila da Bale ostane, pošto to ne žele ni Zidane, ni sam Bale, ni većina igrača i navijača španskog velikana...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Hahaha, komedija od kluba, tragedija od igrača.
0 16
foco
SKORICU GDJE SI PROCITAO MILION FUNTI SEDMICNO,ZNAS LI KOLIKO JE MILIJON FUNTI SEDMICNO PA PUTA 4 U MJESECU PA PUTA 12 NA GODINU PA PRETVORI U EURE I ISPADE DA BALE KOSTA KOLIKO RONALDO,MESI I NEIMAR ZAJEDNO
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi