Real želi Hazarda, Chelsea odredio 'nemoguće' obeštećenje

Potrebno je bogatstvo za Belgijanca

Real želi Hazarda, Chelsea odredio 'nemoguće' obeštećenje

Eden Hazard igra svoju najlošiju sezonu od dolaska na Stamford Bridge. Belgijanac se uklopio u sivilo Chelseaja, koji u Premiershipu zauzima tek 14. mjesto, a stručnjaci smatraju da su upravo njegova loša izdanja jedan od glavnih razloga krize Plavaca.

Osim što igra ispod svakog nivoa, Hazard navodno nije u najboljim odnosima sa menadžerom Joseom Mourinhom, pa je njegov odlazak iz Londona sve izvjesniji.

Glavni kandidat za njegovo dovođenje je Real Madrid, koji već odavno drži Belgijanca na svom radaru. Ono što bi mogla biti prepreka u realizaciji transfera je (pre)visoko obeštećenje koje su odredili na Stamford Bridgeu.

Prema tome, Real će morati platiti čak 120 miliona eura obeštećenja za Hazarda, ukoliko želi vidjeti ovog ofanzivca na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eden Hazard je ove sezone za Chelsea nastupio u svim ligaškim utakmicama, a postigao je samo jedan pogodak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti