Realizovan projekat izgradnje novog objekta u Trening centru FK Sarajevo

Realizovan projekat izgradnje novog objekta u Trening centru FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo uspješno je realizovao projekat na poboljšanju infrastrukture, te je izgrađen visoko kvalitetni montažni objekat u Trening centru kluba.

U proteklim sedmicama dom tima sa Koševa je bio mjesto brojnih radova, uključujući pripremne aktivnosti, te samu izgradnju i montažu objekta. U novom objektu nalaze se nove svlačionice, prostorije za trenere i službeno osoblje utakmica, te fitness sala.

Poštujući transparentnost poslovanja, Fudbalski klub Sarajevo želi predstaviti finansijsku konstrukciju ovog projekta, te budućih planiranih radova, zahvaljujući kojima je sadržaj u Trening centru dodatno obogaćen.

Izgradnja i montaža novog montažnog objekta koštat će 150.000 KM, a uspostavljanje stalnog dotoka električne energije, vodosnabdjevanje novog objekta, te implementacija sistema grijanja uz dodatne radove uređivanja iznosit će 50.000 KM. U toku mjeseca aprila planirani su i radovi na asfaltiranju putne komunikacije u Trening centru, a realizacija pomenute aktivnosti koštat će 100.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukupni troškovi na završetku svih pomenutih aktivnosti u sklopu realizacije 2. faze izgranje Trening centra kluba iznosit će 300.000 KM. Iz kluba su istaknuli da su finansijska sredstva za realizaciju pomenutih aktivnosti obezbijeđena sopstvenim angažmanom uz podršku sponzora, partnera i prijatelja kluba.

U narednom periodu Sarajevo će započeti i nove projekte na unaprijeđenju dodatnog sadržaja u svom domu, kako bi zadovoljili sve potrebe kriterije da se međunarodne utakmice omladinskih kategorija, te UEFA Lige za žene mogu održati u Trening centru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zlaja
HAHAHAHAHA !!!! SPOJILI PAR KONTENJERA U JEDAN HAHAHAHA !!!!
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi