Zakazana vanredna Skupština: FK Sarajevo 25. aprila dobija novi Upravni odbor

Zakazana vanredna Skupština: FK Sarajevo 25. aprila dobija novi Upravni odbor

M. Šljivak

Rukovodstvo FK Sarajevo zakazalo je za 25. april vanrednu sjednicu Skupštine kluba na kojoj će klub dobiti novi Upravni odbor.

Tim sa Koševa prolazi kroz veoma turbulentan period. Pojedini članovi rukovodstva kluba su podnijeli ostavke, a navijači traže ostavke vodećih ljudi (predsjednika Skupštine i direktorice) nakon serije loših rezultata u proteklih nekoliko mjeseci.

Vođen aktuelnom situacijom u klubu, predsjednik Skupštine Valentin Ilievski je za 25. april sazvao vandrednu sjednicu Skupštine FK Sarajevo.

Na njoj bi se trebalo raspravljati o važnim odlukama za klub. Tako će se pod tačkom šest (6.) dnevnog reda naći odluka o razrješenju Upravnog odbora kluba, dok će se pod tačkom sedam (7.) naći prijedlog o imenovanju novog UO ekipe sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo bi tako već za dvije sedmice mogao dobiti novi Upravni odbor pred kojim će biti ozbiljan zadatak povratka tima u sami vrh bh. fudbala.

Bordo tim je trenutno na četvrtom mjestu u Premijer ligi BiH sa 43 boda iz 26 odigranih utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zlaja
Hrasno1921 za predsjednika UO.-a
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi