Realova desetka još samo ovu sezonu na Modrićevom dresu?

Spremaju se za dolazak Mbappea

Realova desetka još samo ovu sezonu na Modrićevom dresu?

Edmir Škorić

Real Madrid čuva dres s brojem 10 za mladu francusku zvijezdu, objavili su neki inostrani i španski mediji.

Real Madrid je imao neobično ljeto - ostao je bez Cristiana Ronalda, a sva dovedena pojačanja nisu baš ono što su navijači htjeli. Nije stigao Eden Hazard, niti Harry Kane, Mohamed Salah ili bilo koji drugi superstar. Niko, dakle, dosljedan da nadomjesti gubitak Ronalda.

Ali Don Balon piše da je aktuelni evropski prvak spreman da narednog ljeta napravi ono što ovog ljeta nije - kupi veliku zvijezdu. Navodno je Real Madrid odlučan da dovede Kyliana Mbappea, francusku zvijezdu iz PSG-a.

Mbappe je velika želja Realovog predsjednika Florentina Pereza i uradit će sve da idućeg ljeta dovede nogometaša koji bi mogao da bude višegodišnje rješenje Kraljeva u napadu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, navodi se da Real čuva dres s brojem 10 samo za Mbappea i da je igrač svjestan toga. Desetka sada pripada Luki Modriću, no po svemu sudeći hrvatski veznjak će odigrati posljednju sezonu na Santiago Bernabeu, a i ovog ljeta je bio na pragu odlaska iz španskog velikana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije