Velika bakljada Red Armyja na zapadnoj tribini, Horde zla uzvratile

Finale u toku

Velika bakljada Red Armyja na zapadnoj tribini, Horde zla uzvratile

E. Škorić

U toku je meč finala Kupa Bosne i Hercegovine između Veleža i Sarajeva.

Duel u Zenici igra se od 19 sati i upravo traje velika borba za trofej i plasman u Evropu.

Nakon 68 minuta, do trenutka objave ovog teksta, mreže miruju, iako smo vidjeli nekoliko dobrih šansi Sarajeva na samom početku meča.

Finale u Zenici je posebno iz razloga što su tribine pune navijača jednog i drugog tima. Sve je u crvenoj i bordo boji.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Najžešće pristalice Veleža, popularni Red Army, smješteni su na zapadnoj tribini, a u drugom dijelu su priredili veliku bakljadu, a baklje gore i na sjevernoj tribini gdje se nalaze navijači Sarajeva, zbog čega je sudija Irfan Peljto morao da prekine meč.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user160309
ako se pravi bakljada, pa zar nije ljepse da baklje svijetle u ruci a ne na terenu, koji vam je to cejf pobacat baklje odmah
4 0
Marli30
Pa ovo je očiti fašizam, bacanje baklji u teren s ciljem da nekoga pogode. Treba ove fasiste iz zapadnog Sarajeva izbaciti iz natjecanja na 2 godine pa ce se onda ponasati civiliziranije a ne ko neandertalci.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi