Preokret: Red Army stiže na Grbavicu, poznato i u kojem broju!

Velež će imati podršku

Preokret: Red Army stiže na Grbavicu, poznato i u kojem broju!

A. Čaušević

FK Velež će ipak imati podršku svojih navijača u revanš susretu polufinala Kupa BiH na stadionu Grbavica protiv Željezničara. U sektoru za gostujuće navijače popularne Doline ćupova će biti smješteno oko 200 pristalica Rođenih.

Dolazak na stadion Grbavica potvrdilo je udruženje navijača mostarskog kluba Red Army.

"Klub navijača "Red Army" organizuje prevoz na polufinalnu utakmicu protiv Željezničara. Zbog naknadnog obavještenja odlazak je moguć samo autobusima i broj mjesta je ograničen.

Cijena prevoza je 25KM. Prijave će se vršiti večeras u klubu navijača od 19-22h", saošteno je iz Red Armyja.

Kako SportSport.ba saznaje navijačima Veleža je pripalo 200 ulaznica. 

Podsjećanja radi, prvi meč Velež je dobio sa 1:0. Revanš na Grbavici počinje u 18:30, a sudit će ga Dragan Petrović iz Banja Luke.

Oglasi

U ponedjeljak su iz FK Željezničar poslali dopis FK Velež da traju radovi na sjevernoj tribini stadiona Grbavica zbog kojih neće moći primiti pristalice Rođenih.

Iz mostarskog kluba su se obratili i Savezu, a u utorak su u oštrom saopštenju "zaprijetili" da niko iz Upravnog odbora neće doći na revanš ukoliko ne bude navijača mostarskog kluba u znak solidarnosti.

 U prvom susretu igranom na stadionu Rođeni Željezničar nije imao podršku svojih navijača koji su odbili da budu smješteni na gostujućoj tribini jer kako su istakli nisu željeli da budu tretirani kao životinje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Dešavanja oko (ne)dolaska gostujućih navijača su sigurno dodatno podgrijala atmosferu te se u domu sarajevskih Plavih u srijedu očekuje istinski spektal. 

Navijači Željezničara su tokom cijele sezone punili tribine popularne Doline ćupova, isto se očekuje i u najvažnijoj utakmici dosadašnjeg dijela sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar.Mostar
Skidajte gace jazavci sa grbavice, dolazimo da vas guzimo
7 5
Antikomunjara
Boze sacuvaj...izgleda da su NiP i HDZ ipak uspjeli unijeti i razdor u sportu.Navijaci Zelje i Veleza NIKADA ovako nisu"komunicirali".Ovo ne valja,sluti na nesto jako ruzno..ovo nema veze sa sportom.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi