Red Army tamo gdje najviše voli biti: Ludnica na treningu Veleža, Rođeni se naježili

Odlična podrška pred Široki

Red Army tamo gdje najviše voli biti: Ludnica na treningu Veleža, Rođeni se naježili

A. Čaušević

Fudbaleri Veleža su na stadionu Rođeni obavili posljednji trening pred sutrašnji hercegovački derbi protiv Širokog Brijega. 

Izabranike Feđe Dudića je na treningu dočekala atmosfera kao na utakmicama, osjećaj koji su pomalo svi zaboravili usljed panedmije koronavirusa.

Između 200 i 300 navijača Veleža okupilo se na novoizgrađenoj tribini Red Army te uz bakljadu i pjesmu dalo podršku svojim ljubimcima.

Rođeni se nalaze u izvrsnoj formi, mjesecima ne znaju za poraz, a sigurno su i oni najvatreniji navijači poželjeli da daju podršku kad ekipa ostvaruje zaista odlične rezultate.

Igrači Veleža su se zahvalili aplauzima, sigurno su se pojedini i naježili, ali i definitivno dodatno motivisali da nastave s dobrim igrama, počevši od utakmice sa Širokim Brijegom.

Bit će to treći put u nizu za Velež zatvara kolo i samim tim zna rezultate svojih protivnika. U kratkom razgovoru trener Dudić nam je kazao kako to smatra prednošću za svoj tim.

Mostarci tradicionalno pružaju dobre partije na Pecari, pa i u sutrašnji duel ulaze s dosta optimizma svjesni da im eventualna tri boda mogu otvoriti vrata euroscene.

Dudiću se u tim vraća suspendovani Denis Zvonić, oporavio se i Mehmed Ćosić, dok i dalje neće moći računati na Slavišu Radovića i Obrena Cvijanovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cvijanović je trenirao odvojeno od ekipe, Radović je trenirao sa saigračima, a očekuje se da obojicu budu spremni za utakmicu s Krupom u narednom kolu.

U prvom duelu ove sezone viđen je vrlo dobar meč uz četiri gola, završeno je 2:2 što je na neki način garancija da će i sutrašnji susret koji počinje u 19 sati biti poslastica za neutralne gledatelje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sucro
Pod Bijelim Brijegom zastava vihori i ona govori Velež je najbolji...
29 4
Am00
2-3 za goste
20 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi