Red Army "zapalio" Konjic: Počela proslava plasmana FK Velež u Premijer ligu!

Veliko slavlje se sprema u subotu

Red Army "zapalio" Konjic: Počela proslava plasmana FK Velež u Premijer ligu!

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža u subotu na svom terenu dočekuju Igman u okviru posljednjeg kola Prve lige FBiH.

Velež je u prošlom kolu savladao u gostima visočku Bosnu i tako i definitivno osvojio prvo mjesto, te osigurao povratak u Premijer ligu. Sezona u Prvoj ligi završava se u subotu, a u Mostaru je spremno veliko slavlje.

Navijači Rođenih najavili su veliku proslavu titule i plasmana u Premijer ligu BiH, a očekuje se da slavlje traje do ranih jutarnjih sati.

Slavlje popularnih Red Armyja počelo je već večeras i to u Konjicu. Grupa navijača Veleža iz ovog grada napravila je spektakularnu bakljadu i time najavila slavlje koje nas čeka u subotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
KONJIC UVIJEK BIO CRVEN, AKO BOGDA RAZBIJEMO OVI "UMJETNI" PRIJATELJI IZ FK IGMANA I POSALJEMO I PRAVAC U TRECOJ LIGI!!!! PRODATE PICKE, SVE SE VRACA!
10 2
mirza24
Ode Slaven u 2 FED LIGU
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi