Redaju se nove opcije za Harta

Engleski golman napušta City

Redaju se nove opcije za Harta

Engleski golman Joe Hart napustit će ovog ljeta Manchester City.

Tako pišu engleski mediji koji prenose da Guardiola više ne računa na njegove usluge, a potvrda tome stigla je i za vikend kada Harta nije bilo među stativama, već je bio na klupi za rezerve.

Za ovog veoma dobrog golmana koji ima tek 29 godina vjerovatno neće biti problema da pronađe novi klub. Kako danas prenose engleski mediji, za njegove usluge već se interesuju ekipe Evertona i Seville.

Obzirom da je Hart već dobio dopuštenje da napusti klub, vjerovatno će imati vremena da sasluša i neke druge opcije, a očekuje se da će ih u narednim danima biti još.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Hart u City stigao veoma mlad i to kada je imao 19 godina. Od te 2006. godine odlazio je na brojne posudbe sve do 2010. godine otkad je prvi golman ove ekipe sa Otoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi