Redari Liverpoola na meču protiv Leicestera očistili samo pola terena

Navodno je Klopp to naredio

Redari Liverpoola na meču protiv Leicestera očistili samo pola terena

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola u prošlom kolu engleskog Premiershipa remizirali su na svom terenu protiv Leicestera (1:1) i tako propustili šansu da u potpunosti iskoriste kiks Manchester Cityja.

Redsi su pred svojim navijačima došli do samo jednog boda protiv Leicestera iako su mnogi očekivali laganu pobjedu. Problem za obje ekipe bio je i snijeg koji je padao te večeri na Anfieldu, a zanimljivu taktiku imali su u redovima domaćeg tima.

Naime, engleski mediji prenose da je Jurgen Klopp naredio redarima koji se brinu za teren da očiste samo pola terena i to onaj dio gdje će napadati njegova ekipa. Moglo se jasno vidjeti da polovica gdje su napadali gosti u opšte nije očišćena što je izazvalo razne komentare.

Čak je došlo do toga da će FA promijeniti pravila po ovom pitanju, te da će domaći timovi biti sada obavezni da očiste cijeli teren. Dosadašnje pravilo glasi da nisu obavezni uopšte da čiste teren, te ono što su uradili Redsi nije protiv pravila iako je veoma bezobrazno prema Leicesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koba84
Karma nadam se da necete osvojit
4 0
BosniaForeverKladusa
Premier liga jedna od dvije najjace lige na svijetu i ove stvari se desavaju. Ciste teren samo gdje njima pase. Skauzeri
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi