Majstorija Redmonda, opraštaju li se ovo Redsi od titule?

Southampton poveo

Majstorija Redmonda, opraštaju li se ovo Redsi od titule?

E. Škorić

Liverpool gubi u Southamptonu meč 37. kola engleske Premier lige.

Ukoliko Liverpool večeras ne pobijedi, Manchester City će osvojiti titulu kolo prije kraja. Redsi bez glavnih zvijezda kao što su Sadio Mane, Mohamed Salah i Virgil van Dijk za sada ne izgledaju najbolje.

Primili su gol u 15. minuti, a sjajno je pogodio Nathan Redmond udarcem sa ruba šesnaesterca. Lopta je nekoga zakačila i odsjela u mreži Alissona Beckera.

Vidjet ćemo ima li ubrzo Kloppov tim odgovor, ali mora nešto da poduzme, inače će već večeras početi slavlje u jednom dijelu Manchestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gol Redmonda pogledajte na OVOM linku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ja cim sam vidio da sudi Atkinson znao sam da je to kradja u najavi i da Liverpool nema nikakve sanse za pobjedu ovdje...i naravno,potvrdilo se to,cist faoul sa ledja po nogama na Joti,lik loptu pipnuo nije,i tu se nista ne svira,niti se gleda VAR nakon sto su poslije toga gol zabili...jasno je da su Arapi kupili titulu i da se ne smije pustiti da se u zadnjem kolu odlucuje o tituli...
2 5
Robijasi_It
Oni su oprostili se narednih 30 godina glupsonu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi