Redsi dočekali osvetu: Ferdinanda ismijavaju zbog izjave od prije dva mjeseca

Vjerovao u Manchester United

Redsi dočekali osvetu: Ferdinanda ismijavaju zbog izjave od prije dva mjeseca

Endin Čaušević

Manchester United je razočarao jučer svoje navijače remijem protiv otpisanog Huddersfielda zbog kojeg više nemaju šansi da se plasiraju u Ligu prvaka.

Crveni đavoli su odigrali jednu od najgorih sezona u posljednje vrijeme iako se činilo da se vraćaju na pravi put. Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz Ole Gunnar Solskjaer je ostvario nevjerovatan niz pobjeda.

Najveće iznenađenje bilo je kada je izbacio PSG u osmini finala Lige prvaka i činilo se tada da se Manchester United zaista vraća u sami vrh evropskog fudbala.

Ipak, samo nekoliko sedmica kasnije sve je palo u vodu nakon velikog niza bez pobjeda. No, svi su se prisjetili te noći kada je United izbacio PSG i izjave koju je dao legendarni Rio Ferdinand.

"Ole je za volanom čovječe i radi najbolje što zna. Manchester United se vratio!", samouvjereno je rekao Ferdinand, ali ranije nego što je trebao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je slavio pobjedu Barce nad Liverpoolom prošle sedmice ovaj put navijači Redsa su dočekali osvetu, te su video njegove izjave masovno počeli dijeliti po društvenim mrežama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi