Redžepagić: Džeko jednostavno ne želi napustiti City

Oglasio se menažder našeg reprezentativca

Redžepagić: Džeko jednostavno ne želi napustiti City

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko, ako je vjerovati njegovom menadžeru Irfanu Redžepagiću, ne želi napustiti redove Manchester Cityja.

U posljednje vrijeme u inostranim medijima se mnogo špekuliše o fudbalskoj budućnosti našeg napadača. Džeko se povezuje s mnogobrojnim klubovima, a danas se pojavila informacija i da je postigao dogovor s čelnicima Rome.

Međutim, ovu informaciju demantovao je menadžer napadača Građana, Irfan Redžepagić, koji je između ostalog istakao da Džeko jednostavno ne želi napustiti City.

"Nisam imao kontakt sa Romom, niti je bilo razgovora između dva kluba, Nije problem u finansijama, on jednostavno ne želi napustiti Građane", izjavio je Redžepagić.

Agent našeg reprezentativca osvrnuo se i na izjavu Miralema Pjanića, koji je navodno istakao da bi Džeko vrlo rado došao u Romu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bio sam iskreno iznenađen Pjanićveim komentarima, osim ako on zna nešto što ja ne znam", istakao je Redžepagić.

Podsjetimo, Džeko je u Manchester City stigao 2011. godine iz Wolfsburga, a sa engleskim klubom ima ugovor još tri godine, no s obzirom da ga menadžer Manuel Pellegrini u prošloj sezoni nije previše koristio, špekuliše se o njegovom odlasku iz Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.