Reina danas gledao meč svog novog kluba, a bolje da nije

Aston Villa deklasirana od Cityja

Reina danas gledao meč svog novog kluba, a bolje da nije

Španski golman Pepe Reina uskoro će i zvanično postati novi član Aston Ville. 

Španski golman dolazi iz Milana na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora, a da je sve gotovo potvrđuje činjenica da je Reina danas prisustvovao susretu između Aston Ville i Manchester Cityja.

U okviru 22. kola Premiershipa Građani su deklasirali Villu na Villa Parku sa 6:1, a Reina je taj susret odgledao sa tribina. Iako nije igrao sigurno mu je bilo veoma neugodno gledati mučenje njegove nove ekipe i shvatio je koliko će mu teško biti u novoj sredini.

Ovaj 37-godišnjak je igrao već u Premiershipu i to u periodu od 2005. do 2013. godine kada je nosio dres Liverpoola s kojim je igrao u finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, njegova zamjena u Milanu bit će bh. golman Asmir Begović koji je danas obavio ljekarske preglede u novom klubu i doći će na posudbu do kraja sezone.

Top Komentari

United_HZ
Dobar
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi