Reja: Lazio i Napoli mogu do Scudetta

Bivši Lulićev trener očekuje pad igre Juvea zbog LP

Reja: Lazio i Napoli mogu do Scudetta

A. Haznadarević

Bivši trener Lazia i najzahvalniji čovjek što je bh. reprezentativac Senad Luluć obukao dres ove rimske momčadi Edoardo Reja, smatra da Lazio, ali i još jedan njegov bivši klub Napoli imaju dobre šanse da iznenade Juventus i dođu do titule ove sezone.

Aktuelni prvak Juventus je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom nakon četiri odigrana kola, dok se Napoli i Lazio nalaze odmah iza, s tim da su obje ekipe imale perfektan učinak sve do posljednjeg kola, kada je Lazio poražen od Genoe, a Napoli izvukao samo bod na gostovanju kod Catanie. 

 

"Lazio i Napoli su proteklog vikenda ostvarili razočaravajuće rezultate, ali vjerujem da obje momčadi imaju ono što je potrebno kako bi se borili za Scudetto. Juventus je superioran u odnosu na sve ostale ekipe, ali oni igraju i Ligu prvaka ove sezone i to bi moglo uticati na njihove rezultate u Seriji A. Lazio i Napoli su prve dvije momčadi koje bi možda mogle iskoristiti Juventusov pad, ako do njega dođe", smatra Reja. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Ovaj italijanski stručnjak je sa klupe predvodio ekipom Napolija u periodu od 2005. do 2009. godine, dok je Lulićev Lazio trenirao od 2010. do 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.