25

Komentari (25)

Bordoakapitar
Kad su u petak najavili presicu znao sam da gubimo u nedjelju. Stara otrcana taktika... Sto se tice ovog "projekta" mislim da je lobotomija blaga rijec za 123456789-ti pokusaj bacanja ublehe... Pa dokle vise!?
user1676717906
Sto je lijep i suncan dan
user1676717906
Pa u Ilijasu je stadion za Brazilska Marakana
user1676717906
Ja konto naplatna rampa na auto putu Ilijas visoko
rabodimis
Ode "Istok" u istoriju.. Odlicno rjesenje.
Hebem li te direktno u bubnu opnu, hebo li ti debeli hostopler nanu
rabodimis
@Amaru Wow... Iznenadio si me dosjetkom i inteligencijom, evo sav sam se najezio... PS Zapamti ti si tu da cistis g*vna a ne da ih jedes.. Nemoj da ti 300 puta ponavljam.. jbo ti pas mater odvratnu, smrdljivu.. ;)
DOSJETKOM mamu ti papansku hebem, hebo li ti ovaj debeli influenser sve uzduz i poprijeko
rabodimis
@Amaru Opet si jeo g*vna papak ?? Pa juce sam ti napisao da ti treba samo da ih cistis a ne da ih jedes.. mrtvo ti sve po redu jbem.. :* PS Cim ti dvije rijeci sastavis svi shvatimo da ti je fakat pas jbo mater.. Prava si seoska dzukela.. ;)
VelikiMislilac
Pokriti cijeli stadion i usminkati ga kao rimski olimpijski da igra reprezentacija pred 40000 ljudi, da grmi pod krovom. Kosevo je u ekstra stanju koliko se ulozilo u njeg, da se ulagalo redovno, svako 3 god po par stotina hiljada kao sto je normalno svugdje u svijetu, bio bi sminka, a njagov kapacitet bi vratio sve ulozeno! Kosevo je historija, samo usminkat, moze se!
Patrice77
Isto granicni prelaz haha
Shaba
Ma Kosevo je rupa bez dna, prije par godina je bio prijedlog da se pravi novi manji stadion dole pored zetre i to mislim da je daleko bolje od ovog. Kod nas u drzavi stadion do 20 000 mjesta je top. Ona atletska staaza kvari ambijent. Tribine uz sami teren je najbolje. I kako god okrenemo vise ce para otici na rekonstrukciju koseva nego na novi manji stadion.
Drakula
**** te kosevo bolje novi stadion pa makar tribinu jednu imali kao olimpic.
Ham0
HAHAHAHHAHAH Majkke vam jebbem ublehaske
user1676157327
Hanibal
Da li iko ima pameti u svemu ovome. Nije problem pokriti malo tribine i nesto doraditi vec je glavni problem sto se ne skloni atletska staza i tribine priblize travnjaku. Stadion Kosevo mora biti bez atletske staze koja samo zauzima prostor. Gledaocima ce trebati dvogledi da vide igrace jer su toliko daleko udaljeni. Treba se okrenuti uklanjanju atletske staze i priblizavanje terena zapadnoj tribini. Ostale tri strane treba porusiti i sagraditi nove ali blize travnjaku.. Novo Kosevo: DA. Atletska staza: NE.
Đes inžinjer, trebaju stručnjaci tebe mahalca slušati kako se šta tradi, eksperti za sve i svašta iz kladionice.
velez mo
Sta ces bola rušiti jesi li normalan,kad bi ukopali teren sa atletskom 20 met u zemlju dobili bi pad da obore te tribine i priblize terenu,a uz to bi i dobili na kapacitetu stadiona,i onda samo mocno natkriti.Sta ces rusiti nebi 100 miliona eura to pokrilo
opetprvak46
Ovo je prva faza da se dobije CAT4, a vi ostali razocarani navijaci sto ste ocekivali Santiago Bernabeu ili Kamp Nou zao mi je. Nakon ove faze ide natkrvianje ostalih dijelova.. nije tesko odvojiti minutu i tekst procitati.
VelikiMislilac
Ocekujemo priblizavanje rimskom Olimpicu pa da na reprezentaciji zagrmi 40k nabrijanih Bosanaca, pod krovom odjekne volim te Bosno!
velez mo
Najbolje rjesenje za Kosevo je ukopati teren jedno 20 metara, oboriti tribine,ukinuti atlatsku i sve natkriti.Neka drzava izvali 20,30 miliona,te pare se svake godine pokradu i odu u privatne dzepove.Imali bi sigurno najmoderniji stadion na Balkanu,a kapacitet bi sigurno bio 50 000-60 000 hiljada.Svakako nemamo nacionalni stadion.Neka izvale pare za modernizaciju
SamoZrinjski
Realno i izvedivo. Zna li se možda kolika bi bila vrijednost investicije? Koliko bi bilo natkrivenih mjesta?
Kakva suplja od strane debelog hostoplera, krme debelo odigralo keca na zvijezdu i onda dan poslije fol stadion....u crno ce nas zavit influenser debeli
SonPen1946
Ovo se odavno sprema moji novinarcici, a ne zbog par losih rezultata, mamu li vam vasu gurbetsku.
Pingvin1999
Trebali su se malo i potruditi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.