Rekviziti Werdera i Heidenheima u Bremenu: Pištaljke, bubnjevi, kravlja zvona...

Nova ideja u vrijeme koronavirusa

Rekviziti Werdera i Heidenheima u Bremenu: Pištaljke, bubnjevi, kravlja zvona...

Večeras je u Bremenu odigran prvi meč razigravanja za Bundesligu. Werder pokušava zadržati status bundesligaša, a trećeplasirani tim Cvajte Heidenheim se želi domoći elite.

Prvi meč u Bremenu je završen rezultatom 0:0. Utakmica nije obilovala uzbuđenjima, ali je poprilično zanimljivo i bučno bilo na klupama ekipa.

Naime, oba kluba su svojim rezervnim igračima i osoblju "nabavila" različite instrumente kako bi oni mogli bodriti momke na terenu. Naravno, jer se utakmice zbog koronavirusa igraju pred praznim tribinama.

DAZN saopštava da je Werder pored terena imao dva bubnja, pištaljku i zvečku, dok se Heidenheim odlučio za nešto drugačiji "postavu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Gosti su tako u Bremen doputovali opremljeni bubnjem i "kravljim zvonom".

Top Komentari

Ivica_Osim8
jest se fikno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi