Reljić: Zaslužen penal, malo je falilo da odbranim

Golman Vlasenica o penalu protiv Slobode

Reljić: Zaslužen penal, malo je falilo da odbranim

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice bodove su izgubili svega pet minuta prije kraja meča. Postojeći penal, iznenadio je sve na tribinama.

O tome da li je bilo potrebe za sviranje najstrožije kazne, pričao je i akter situacije u kojoj je došlo do istog, golman Vlasenice.

"Krivicu preuzimam na sebe. Jedan centaršut sa strane, pogriješio sam u procjeni lopte, oborio protivnika i sudija je svirao penal za Slobodu. Dobio sam zaslužen žuti karton. Kapiten protivnika Kovačević uhvatio se odgovornosti da izvede jedanaesterac. Procjenio sam stranu ali je šut bio jako precizan tako da nisam mogao ništa više da uradim", rekao je za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

Novi poraz ostavio je gorak ali se fudbaleri Vlasenice ne predaju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Smatram da smo bod zaslužili. Žalimo što nismo uspjeli da stignemo do cilja ali šta je tu je. Dosta promašenih prilika a i sreća nije bila na našoj strani. Idemo dalje", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi