Remetić nakon primljenog gola u nadoknadi: Fudbal je takav, popustila je koncentracija

TOŠK ostao bez punog plijena

Remetić nakon primljenog gola u nadoknadi: Fudbal je takav, popustila je koncentracija

A. Čaušević

Vodili su gosti iz Tešnja 2:1 do sudijske nadoknade kada je Dedić zabio gol i donio vrijedan bod domaćim.

U izjavi poslije utakmice trener TOŠK-a Igor Remetić je čestitao svojim momcima na dobroj igri te da ostaje žal za dva boda.

"Čestitam momcima na odličnoj partiji, požrtvovanoj igri, bacali su se na glavu da ostvare pozitivan rezultat. Slavlje domaćih igrača na kraju utakmice vjerovatno oslikava stanje na terenu danas. Ali fudbal je takvav igra se 90 minuta plus nadoknada, koncentracija je popustila", kazao je Remetić za SportSport.ba te dodao:

"Dva puta smo vodili, bili bliži pobjedi, ostaje žal za preostala dva boda. Raduje me bolja igra iz utakmice u utakmicu, spremit ćemo se za derbi u sljedećem kolu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U 5. kolu Prve lige FBiH TOŠK će na stadionu Luke biti domaćin Jedinstvu.

Promo

Top Komentari

Panta_rei
Da evo npr ne znam s kim je igrao Tosk, iz ovog teksta to sigurno saznao ne bih :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi