Remetić se razišao sa Neretvom

Bh. stručnjak

Remetić se razišao sa Neretvom

Samir Mlaćo

Bh. stručnjak Igor Remetić napustio je redove hrvatskog trećeligaša Neretve iz Metkovića. 

Remetić i čelnici kluba nisu pronašli zajednički jezik i saradnja se brzo završila. Potvrdio je to i sam Remetić za Sportsport.ba.

"Nažalost, nismo uspjeli naći zajednički jezik. Došao sam u jednoj rezultatski teškoj situaciji, preuzeo ekipu koju nisam selektirao ni pripremao. UO kluba sam predao plan, program, viziju za dugoročni period, ali uz to trebaju i kvalitetni igrači. Rastali smo se korektno i želim im puno uspjeha u nastavku prvenstva", kazao je Remetić.

Ovaj bh. stručnjak u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio je u Omladinskom pogonu FK Velež, te bio trener NK Travnik, NK TOŠK, FK Turbina...

Top Komentari

Dena33
Rema samo naprijed.
3 2
Grohot
normala
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi