6

Komentari (6)

barcaforever
Tačno se vidi da je klasa , nemam riječi , jednostavno šta je sve večeras propustio i promašio , Real trebao da vodi 3:0 u prvom poluvremenu ...e moj Ramo legenda si :D
ArminA
Ti sa 18 godina ne bi imao muda izaci na stadion pred 80 hiljada ljudi koji jedva cekaju tvoju gresku . Vjerujem da ni za dva zivota ne bi smio a niti mogao jer si se zadovoljavas sa ovim portalom i da glumis facu .
barcaforever
Ramo legendo moja pa Kutinjo je klasa za tog crnju padavičara , idi umij se sine hladnom vodom ....gdje nađe Ronalda da porediš sa tim crnjom ahahahah , Messi je za vas svetinja , izmislio el klasiko za vas , MOLIM TE FINO DA MESSI PIŠEŠ VELIKIM SLOVOM :D
ArminA
Coutinho nije znao jel pos‘o il dos‘o care. Sve nesto u pokusaju a nista. U Liverpoolu bio glavni igrac dosao u Barcu misli da ce postati nesto pored Messia ,a ono kurac. Messi kad kaze sjedi svi sjede ko misevi ,klub treba da zovete Messi a ne Barcelona .
barcaforever
koliko je prošli rezultat glasio , jel ono bilo 5:1 bez MESSIJA , piši MESSI velikim slovima , jel može :D
Mase007
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.