Remi Metalca i Voždovca

Na otvaranju šestog kola

Remi Metalca i Voždovca

S. Bošković

Metalac i Voždovac otvorili su šesto kolo Jelen Super lige Srbije.

Ni Metalac, ni Voždovac ove sezone ne briljiraju. Obje ekipe ostvarile su samo po jednu pobjedu u posljednjih pet susreta. Danas su imali ambicije da ostvare i drugu no susret je završio neriješenim rezultatom 1:1.

Gosti su poveli nakon 23 minute igre, ali ni domaćini nisu bili bez odgovora. Pritiskali su, a do poravnanja je došlo u 61 minuti kada Otašević, na asistenciju Mladenovića pogađa za 1:1.

Do kraja utakmice, gledali smo pokušaje obje ekipe do dođu do tri važna boda, no to se nije desilo. Ipak, remi je najrealniji ishod. Metalac ima šest, dok Voždovac ima bod manje nakon šest odigranih kola.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Jelen Super liga Srbije, šesto kolo:

Metalac-FK Voždovac 1:1 (Otašević 61', Sikimić 23')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.