Remi Metalleghea i Bratstva u Međugorju

Čakar i Pljevljak strijelci

Remi Metalleghea i Bratstva u Međugorju

S. Mlaćo

U generalci pred početak drugog dijela sezone Prve lige FBiH danas su u Međugorje snage odmjerili Metalleghe i Bratstvo iz Gračanice.

Završilo je 1:1, a oba pogotka viđena su u prvom poluvremenu. Ofanzivac Samir Čakar koji je u zimskom prelaznom roku stigao u Bratstvo iz Iskre pogodio je za vodstvo Gračanlija, da bi za 1:1 pogodio Rijad Pljevljak na asistenciju Pavlovića.

U drugom poluvremenu treneri su pružili priliku svim igračima, a vrijedi izdvojiti i jednu sjajnu intervenciju mladog golmana Jajčana Zejda Muratspahića koji je bravurozno zaustavio pokušaj nogometaša Bratstva.

Oba tima imali su par lijepih prilika, ali ostalo je 1:1. Metalleghe BSI će drugi dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Sloge Simin Han, dok će Bratstvo ugostiti Rudar iz Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi