Remi pionira Slobode i Čelika

Meč završen bez golova

Remi pionira Slobode i Čelika

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Pioniri Slobode i Čelika danas su remizirali u Tuzli u okviru 11. kola Premijer omladinske lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda i Čelik odigrali su utakmicu bez golova i tako osvojili po jedan bod iako je tuzlanski tim bio blagi favorit pred ovu utakmicu.

Tuzlaci su imali nekoliko veoma dobrih prilika da dođu do tri boda na ovom meču, ali je Čelik uspio sačuvati svoju mrežu.

Gosti iz Zenice su zaprijetili nekoliko puta golu Slobode, ali nisu uspjeli da stvore stopostotnu šansu. Na kraju je utakmica završena bez golova.

Treba dodati da je Čelik od 39. minute igrao s igračem manje nakon što je Amar Sivac dobio crveni karton.

Premijer omladinska liga BiH, 11. kolo:

Sloboda - Čelik

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Sloboda: Omeragić, Huremović, E. Džinić, Bratovčić, D. Džinić, Šerbečić, Vilakić, Hasanović, Babović, Beganović, Hadžić. Još su igrali: Dudić, Kurević, Avdić, Švraka i Bošnjaković.

Čelik: Jašarević, Salkić, Hodžić, Palačkić, Ahmetspahić, Šabić, Skender, Baručija, Numanović, Tolja, Sivac. Još su igrali: Fejzić, Hećo i Halać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi