Remi u duelu FK Budućnost i NK Prokosovići
Neriješeno u duelu Budućnosti i Prokosovića

Prijateljska utakmica

Remi u duelu FK Budućnost i NK Prokosovići

E. Dindić

U Banovićima prijateljski susret su danas odigrali domaća Budućnost i Prokosovići. Na kraju susret je završen nepopularnih 0:0. 

Imala je danas domaća ekipa više od igre, napadali su od prvog minuta, ali nisu uspjeli da pronađu put do mreže gostiju iz Prokosovića do poluvremena.

U drugom dijelu susreta slična priča kao i u prvom dijelu, domaći fudbaleri napadaju dok gosti iz Prokosovića dobro se brane i čekaju svoju priliku iz kontre. Na kraju 0:0 je možda i najrealniji ishod ovog susreta.

U prvom kolu drugog dijela sezone Budućnost će na gostovanje kod ekipe Dinama iz Donje Mahale, dok će Prokosovići na svom terenu dočekati Bosnu iz Kalesije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi