Remi u Goraždu, Budućnost nosi tri boda iz Bihaća

Prva liga FBiH

Remi u Goraždu, Budućnost nosi tri boda iz Bihaća

U Goraždu su snage odmjerili Goražde i Slaven. Tvrda je to bila utakmica, a vrijedi izdvojiti 60. minuti i priliku za Jazvina, no nije bio precizan.

Do kraja bez pogodaka i ostalo je početnih 0:0.

Sličan meć viđen je u Bihaću gdje je gostovala Budućnost, a gosti s pjesmom idu kući. Domaći su imali nešto više od igre u prvom dijelu, pogodili stativu i prečku, no i gosti su u dva navrata pokazali da mogu biti veoma opasni.

U 55. minuti Fajić nije bio precizan, da bi domaćima nakon toga poništen pogodak zbog ofsajd pozicije. Žestoko su protestovali, no ostalo je 0:0. u 76. minuti slobodnjak sa strane za goste, Trumić je iznenadio sviju i doveo svoj tim u vodstvo.

Bio je to jedini pogodak i velika pobjeda za goste.

Prva liga FBiH, 4. kolo:

FK Goražde - NK Slaven 0:0

FK Goražde: Mujanović, Dučić, Gluhačević, Tatar, Hrelja, Blagojević, Velić, Danilović, Mihajlović, Jazvin, Duhović.

NK Slaven: Brezičanin, Kovčić, Islamović, Mašić, Kozić, Šemić, Kotarević, Berbić, Tursunović, Kavazović, Rastoder.

NK Jedinstvo - FK Budućnost 0:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Jedinstvo: Muratspahić, Midžić, Ibrišimović, Tankuljić, Haračić, Kremenović, Fajić, Bešagić, Makić, Bečirbašić, Devedžić.

FK Budućnost: Mujkić, Trumić, Sulejmanović, Mustafić, Husić, Mahmutović, Begović, Džinić, Ibrahimović, Berbić, Pirić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti