Remi Vezira i Kraljeva na Piroti

Remi Vezira i Kraljeva na Piroti

Federalni prvoligaši se pripremaju za novu sezonu, pa je tako danas na Piroti odigran prijateljski meč, kantonalni derbi, između NK Travnik i NK Metalleghe.

Na Piroti se mogla gledati dosta zanimljiva predstava koja je na kraju završena remijen, rezultatom 1:1.

Baš kada se pomislilo da se u prvom dijelu neće vidjeti golovi, pogodio je Berin Čatić i svojim golom iz 44. minute donio prednost Travniku.

Na odmor se otišlo minimalnim vodstvom Travnika, ali su gosti iz Jajca ipak uspjeli poravnati u drugom poluvremenu.

Igrala se 78. minuta susreta kada je dobru akciju Metalleghea u gol za 1:1 pretvorio Soldatović koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Ispostavilo se da je tada postavljen i konačni rezultat ove utakmice.

NK Travnik je utakmicu počeo u sljedećem sastavu: Muratspahić, Kadrić, Tabaković, Silajdžijam, A. Čatić, B. Čatić, Goloman, Anel Čurić, Šero, Fazlić, Oršolić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI je susret počeo u ovom sastavu: Ćeman, Tankuljić, Peno, Danilović, Bevanda, Kapetan, Kremenović, Bešlagić, Zekić, Pljevljak, Haračić.

Naravno, treneri obje ekipe su u drugom poluvremenu potpuno izmijenili sastave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi