Remi Wolfsburga i Augsburga uz dva isključenja

Bundesliga

Remi Wolfsburga i Augsburga uz dva isključenja

E. Škorić

U prvom susretu 30. kola njemačke Bundeslige Wolfsburg i Augsburg odigrali su 0:0.

Augsburg je u ovaj meč ušao nešto rasterećeniji od Wolfsburga, koji je na tri boda od opasne zone, a sada može da bude i ugroženiji, pošto Mainz tek treba da odigra svoj meč 30. kola.

U meču Wolfsburga i Augsburga nije viđen nijedan pogodak, niti previše uzbuđenja, a vrijedni spomena tek su crveni kartoni Uuokhaija kod domaćih u 86., odnosno Moraveka kod gostiju u 54. minuti.

Sve u svemu, Wolfsburgu je dobar i bod, mada bi s tri bio na dobrom putu da obezbijedi opstanak, dok će ovako u preostalih četiri kola morati malo i da se oznoji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Augsburg je s 37 bodova na 10. mjestu i on je praktički siguran u završnici prvenstva.

Bundesliga, 30. kolo:
Wolfsburg - Augsburg 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi