Remi Zrinjskog u Međugorju

Plemići u prvom kolu protiv Olimpika

Remi Zrinjskog u Međugorju

HŠK Zrinjski odigrao je danas još jednu prijateljsku utakmicu. 

Pripremna utakmica protiv hrvatskog trećeligaša iz Ploča, odigrana na terenima Sport Centra u Međugorju završila je remijem 2:2, a za Plemiće danas nisu igrali nogometaši koji su jučer startali u prvoj postavi protiv Posušja, u utakmici koju su Mostarci dobili s 3:0.

Zrinjski je dva puta bio u zaostatku, no pogotci Miljana Govedarice i Marija Tičinovića bili su dovoljni za konačnih 2:2.

Osim strijelca drugog pogotka, Tičinovića, prve minute u pripremama upisao je i Miljan Škrbić. A, treba dodati i da je 16-godišnji Petar Sučić, kojem fudbalski stručnjaci predviđaju blistavu karijeru, upisao prve minute u seniorskom timu Zrinjskog. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novu sezonu Zrinjski otvara duelom protiv Olimpika na svom terenu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
dolazi u Velez
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi