Remy: Ne želim iz Chelseaja, nemam razloga da idem

Sretan u Londonu

Remy: Ne želim iz Chelseaja, nemam razloga da idem

Edmir Škorić

Francuski reprezentativac Loic Remy nema namjeru da napusti londonski Chelsea u ovom prijelaznom roku.

Remy je prošle godine stigao u Chelsea iz Queens Park Rangersa, a navodno ga sada traže West Ham, Swansea i Crystal Palace. 

Međutim, skoro da nema šansi da se dogodi da Remy ode iz Chelseaja. Jose Mourinho je izrazio želju da ostane, igrač sam želi biti dio londonskog tima i naredne sezone, pa prema tome…

“Drago mi je što ima klubova koji me žele, ali nikada nisam htio da napustim Chelsea jer mi je ovdje jako lijepo. Da, naravno da želim više da igram, ali siguran sam da ću i ovdje (u Chelseaju, op.a) dobiti priliku”, kazao je Remey, koji je još dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Dakle, moj cilj je da se izborim za nastupe u Chelseaju i trudim se kako bi se to ostvarilo. Želim pokazati menadžeru da može računati na mene”.

“Osvojili smo dva trofeja prošle sezone i zato sam siguran da ćemo biti još bolji, pa ne vidim smisao da napuštam Chelsea”, kazao je Remy na kraju. On je postigao sedam golova u šest nastupa u Premier ligi prošle sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.