7

Komentari (7)

Miskee
Odličan igrač. Među najpotcjenjenijim igracima svijeta
Salence
Bomba!!!!Idealan igrač za AC Milan!Ganjaju ga preko 3 godine,sad bi mogao doći u paketu s Botmanom,oba iz Lille-a.Još desno krilo koje se traži 4 godine i devetka mlađa od 30,i to je to!Forza Milan!
Dasler
@Salence Sanches jeste idealan, a Botman-a ako dovedu nisu normalni. Frajer je dao 2 ili 3 gola za čitavu godinu uz jednu asistenciju. Baš maloprije gledam statistiku, ispod svakog prosjeka. Bolje da se doda još malo love, ima dosta bolji izbor igrača na toj poziciji, moje mišljenje.
Cs10
Pa Botman je odbrambeni nije napadac za vasu informaciju
Salence
@Dasler Botman je 22 stoper,izuzetno talentovan,lijeva noga,perfektna zamjena za Romagnolija.10-ak puta igrao za reprezentaciju,oko 195 visok....vrlo dobar mladi stoper(nekad mu se malo omakne,naučit će).Ide naprijed na korner i ima priličnop dobru igru glavom,mana,nije baš najbrži.Ne možeš mu gledati statistku strijelca,ali je zabijao i za klub i za repku.U svakom slučaju puno bolja opcija od Gabbie,i sa ugovorom na 4-5 godina bi zadnja linija Milana (sa Kaluluom)bila vrlo kvalitetno rješena na duge staze.Za Sancheza nije potreban komentar,u sezoni je digao formu na nivo iznad onog šta je imao u Bayernu.Stvar ukusa,meni se Botman izuzetno sviđa(malo mi vuče na De Ligta),vidjet ćemo.Pošto Milan dolazi na nulu na ljeto,dugovi su rješeni,najavljuje se jače ulaganje na transfer marktu,moglo bi biti svašta....volio bi da se rješe ova dva iz Lille-a u paketu,s igračima je već dogover ugovor,ostaje samo klub.Lijepi pozdrav @Sc10 Hvala na informaciji drug
Salence
@Cs10 evo pogledao sam svoj prvi post,pažljivo,više puta,i ne vidim po čemu si zaključio da je rečeno da Botman nije odbrambeni igrač,pa ne kontam baš.Ili ja krivo čitam,možda pišem,,ili si ti pročitao nešto šta ne piše,ili je,vjerovatno je to,došlo do manjeg nesporazuma.Kako god,hvala na kulturnom obraćanju Lp Sale
Dasler
@Cs10 @Salence Momci do mene je, nisam upratio do sada Botman-a, kao što sam spomenuo, gledao sam mu statistiku, iz ne znam kojeg razloga sam mislio da se radi o krilu. Moja greška, sorry.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.