Milanu na ljeto stiže veliko pojačanje: Postignut dogovor

Portugalac seli na San Siro

Milanu na ljeto stiže veliko pojačanje: Postignut dogovor

Edmir Škorić

Veznjak Lillea Renato Sanches mogao bi nastaviti karijeru u AC Milanu.

Novinar Daniele Longo je objavio tu vijest na Twitteru i tako obradovao navijače italijanskog kluba.

Portugalski nogometaš prioritet je uprave Milana za ljeto i očekuje se da nadoknadi odlazak Francka Kessiea, kojem ističe ugovor i koji je odbio da ostane na San Siru, te će najvjerovatnije preći u Barcelonu.

Sanches i Milan načelno su postigli dogovor, a sada se Rossoneri još moraju dogovoriti s Lilleom oko visine odštete.

Sanches je ove sezone odigrao 17 nastupa u Ligue 1, zabio je gol i pružio pet asistencija, a nije jedini igrač koji bi na ljeto iz Lillea mogao put Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, nizozemski stoper Sven Botman, kojeg želi mnogo velikih timova, također se povezuje s Milanom i klub radi na njegovoj kupovini.

Milan je pobjedom nad Napolijem u nedjelju navečer preuzeo vrh Serije A i deset kola prije kraja nastavlja da sanja o Scudettu koji se dugo čeka u ovom dijelu grada. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Bomba!!!!Idealan igrač za AC Milan!Ganjaju ga preko 3 godine,sad bi mogao doći u paketu s Botmanom,oba iz Lille-a.Još desno krilo koje se traži 4 godine i devetka mlađa od 30,i to je to!Forza Milan!
7 0
Miskee
Odličan igrač. Među najpotcjenjenijim igracima svijeta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi