I komentatori su prestali pričati kada su čuli šta rade navijači Rennesa

Sjajno navijanje

I komentatori su prestali pričati kada su čuli šta rade navijači Rennesa

Esmer Oštraković

U toku je utakmica između Rennesa i Shakhtara u borbi za narednu fazu takmičenja u Evropskoj ligi.

U prvom susretu Shakhtar je slavio sa 2:1, te su u Francusku došli da pokušaju da odbrane tu prednost, ali je pitanje da li će uspjeti u tome.

Toko Ekambi je u 52. minuti postigao gol, te je donio prednost ekipi Rennesa, ali taj rezultat je značio produžetke.

Pokušavale su obje ekipe postići gol i tako ostvariti prolaz dalje, ali pošto niko u tome nije uspio, ušlo se u produžetke.

Igrala se 106. minuta utakmice kada je Doku asistirao, a Salah je postigao gol za 2:0 i tako donio vodstvo svojoj ekipi.

U 60. minuti utakmice su čak i komentatori prestali da pričaju kada su čuli kakvu atmsoferu prave domaći navijači.

Oglasi

Njihovo navijanje bilo je toliko glasno da su komentatori odlučili da puste gledatelje da uživaju u svemu tome pored malih ekrana.

Video možete pogledati OVDJE.

Na kraju ostaje da vidimo da li će Rennes izboriti prolaz dalje, te da li će njihovi navijači imati još prilike za radost.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sa druge strane, iako su imali minimalnu prednost u uvodu utakmice igrači Shakhtara nalaze se u teškoj situaciji, ali do kraja je sve moguće.

Ostaje da vidimo ko će u narednu fazu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi