Reprezentacija Andore trenirala na Bilinom polju

Svi igrači spremni za sutrašnju utakmicu

Reprezentacija Andore trenirala na Bilinom polju

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Andore večeras je trenirala na stadionu Bilino polje u Zenici. 

Reprezentacija koja je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija primila 27 golova nada se da sutra mogu odigrati dobru utakmicu i eventualno postići gol Asmiru Begoviću.

Po riječima selektora Alvareza za sutrašnju utakmicu konkurišu svi igrači, nema povrijeđenih ili kažnjenih, te se nadaju da je i to jedan od faktora da sutra odigraju dobru utakmicu.

Ekspedicija Andore večerašnji trening je odradila po veoma jakoj kiši, a prema prognozama sutra se očekuje slično vrijeme sa dosta kiše, tako da će igrači imati velikih problema snaći se mokrom i dosta nakvašenom terenu, iako je travnjak Bilinog polja u sjajnom stanju

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo da je naša reprezentacije u prvoj utakmici na Andori slavila 0:3, uz tri gola Edina Džeke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.