Haos na Haitiju: Pobunjenici htjeli kidnapovati reprezentativce Belizea

Pojavio se i snimak

Haos na Haitiju: Pobunjenici htjeli kidnapovati reprezentativce Belizea

Endin Čaušević

Fudbaleri reprezentacije Belizea doživjeli su veliku dramu jučer na Haitiju.

Naime, Haiti i Belize u četvrtak igraju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a gostujuća selekcija jučer je doputovala na Haiti gdje su doživjeli veliku dramu.

Tamošnji mediji objavili su da je njihov autobus jučer zaustavila naoružana banda na motociklima što je izazvalo veliko nezadovoljstvo čelnih ljudi FS Belizea.

Iako su imali policijsku pratnju grupa pobunjenika je s puškama uspjela da zaustavi autobus, te su s njima obavljeni pregovori i na svu sreću odlučili su da ih puste.

Igrači Belizea bili su u šoku nakon svega što se desilo, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak ove situacije. Navodno, pobunjenici su htjeli kidnapovati igrače Belizea i tražiti odštetu, ali na svu sreću odustali su od svojih planova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi