Želite bodriti Džeku i društvo protiv Engleske? Savez objavio kako do ulaznica

Biće to zaista pravi spektakl na St. James Parku

Želite bodriti Džeku i društvo protiv Engleske? Savez objavio kako do ulaznica

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje 3.juna će imati pravi ispit.

Rival našim momcima će biti selekcija Engleske, a susret se igra 3. juna u Newcastleu, na stadionu istoimenog kluba.

Legendarni St. James Park će ugostiti dvije selekcije, a Nogometni savez naše zemlje potvrdio je da su ulaznice već u prodaji.

Mogu će kupiti putem zvaničnog distributera FA Engleske.

Naveli su to na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza naše zemlje i sigurno će naši navijači i u ovom meču biti uz Džeku, Pjanića, Demirovića i društvo.

"Obavještavamo sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani za odlazak na prijateljsku utakmicu koju će Zmajevi odigrati sa Engleskom, da su ulaznice puštene u prodaju danas i da se mogu kupiti putem oficijelnog distributera FA Engleske.

Oglasi

Meč je na programu 3. juna 2024. na St James' Park stadionu u Njukaslu (Newcastle). Početak susreta je u 19.45 po lokalnom vremenu (20:45 CET).

Ulaznice možete naručiti i kupiti putem linka:

https://www.wembleystadium.com/events/2024/Ticket-Office/England-men-v-Bosnia-and-Herzegovina---Away-Supporters

Na ovom linku su takođe dostupne sve bitne informacije o narudžbi ulaznica, detalji vezano za osobe sa invaliditetom koje žele da prisustvuju utakmici, kao i uslove vezano za dolazak na stadion. Od strane domaćina dozvoljen je ulazak i za djecu uz obaveznu kupovinu ulaznice", naveli su iz NS BiH.

Podsjetimo, naša reprezentacija će u ovom meču biti sa novim selektorom. Savo Milošević je prije par dana i zvanično postao 'bivši', a na njegovo mjesto stiže Sergej Barbarez, nekadašnji kapiten reprezentacije i ljubimac navijača.

Barbarez bi trebao zvanično biti imenovan u petak kada je zakazana sjednica Izvršnog odbora NS BiH, a zatim će uslijediti i zvanično predstavljanje.

Za reprezentaciju naše zemlje kao igrač Barbarez je upisao 47 nastupa uz 17 pogodaka, te je uvijek bio ljubimac navijača.

Veći dio karijere proveo je u Njemačkoj, a često se kao trener povezivao sa reprezentacijom. Sada je želja navijača ispunjena i sigurno će oni itekako biti sretni kada Barbarez i zvanično potvrdi da je novi selektor.

Top Komentari

Drakula
E jesu mi bitni u pm i dzeko i momci koji se ne mogu nosit sa luxembrugom,andorom farski otocima i slicno hahahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi