21

Komentari (21)

Emin_Podzic
Sto nisu zabranili trenutnu zastavu a ne samo ljiljane ****m im mater cetnicku
Handofsibir
Rekviziti zbog epidemioloske situacije, jer se smatraju predmetima u ovom slucaju preko kojih se moze prenijeti virus, nisu dozvoljeni. Ne vidim drugi razlog zabrane sem toga, dobro je sto ikako mogu i gledaoci. Zar vam nije dosta praznih tribina gledati.
I na Marakani nema transparenata i rekvizita tip “Doboj” “Banja Luka” “Srpsko Sarajevo” “Tasovčići” itd. Da li ste svjesni da Vicko se sprda sa A repkom a tek sa mladom repkom,to je za romana. Sva sreća pa su Bošnjaci iz saveza pokazali zube i rekli vicku da to nije u redu. Očekujem trobojku na zgradi saveza za par mjeseci.
user1612368054
Nigdje na svijetu nema da nemožeš unijeti zastavu,samo kod vice.Hebo vas on i ovakva repka.Dno DNA.Koja će budala otići na utakmicu,ali budala i krivih drva nikad neće nestati.
Nije.bitno
Je li to uvijet NS-a ili ZD kantona?
user1605368976
Karte su rasprodate u rekordnom roku al u k.... Vico i kompanija kako rade neće trebati ni štampati karte
enko
Hoce li na utakmici biti onaj glavonja iz travnika,sarajcic.trebam mu dati neku kovertu iz svicarske.
realista1982
Pocelo je, Ali nece moci ove nocI gospodo...!
adolf.hitler
DaBogda pomrli svi Vico od gladi, da vas truhle mama ukopa majku vam vasu chetnichku ****a jedna usrana ! Ne da gospoda ljiljane, ne das zastavu BiH u sred Bosne. Djecu ti naguzim !
ghast0
celikze
toliko o tome sta cetnici genocidasi iz genocidne tvorevine rade uz blagoslov SDA izmet.begovic Kakira…cuj rekviziti zabranjeni mamu li ti misimovicu vico i tim prodanim ******ma u savezu
celikze
baaaallliiiiiijaaaamaaaaa
celikze
pa ko ode na utakmicu gori je cetnik od ovih….svim srcem za kozake navijam…dragi Dzeko bojkotuj ovo ako ti neces ko moze drugi….progovori javno vidis da su poceli kao 92 samo na drugi nacin
Zgembic
Zabrana unosenja rekvizita je zabrana unosenja zastava sa ljiljanima. Molim vas vi koji idete na utakmicu svi redom samo ljiljane nosite, nemogu sve oduzet. Sjeme im ****m chetnickho
BogatiDijasporac
Jedino mi to nije jasno, kakve veze imaju rekviziti. Ja cu ih prekosutra ponijeti pa makar zatvora vidio. Bas me zanima koji ce mi ih papak oduzeti.
Ante G.
Pa ovo i jeste problem. Posle se cudite kako dvije trecine zemlje ne navija za bosnu, vec protiv nje. Vasi rekviziti su ljiljani, a ne zastava zajednicke drzave.
Zgembic
@Ante G. Zastava pod kojom je BiH priznata kao nezavisna drzava, ne uprljana genocidom i UZP. Sada zastava od jednog konstutativnog naroda, znaci zvanicna. Cim je priznata/zvanicna fudbalski savez nemoze je zabraniti jer sad da svi naprave prijavu u policiji protiv saveza dobili bi savez na sudu. Sta da ti pricam kad ti sve ovo dobro znas samo se pravis hinja skutorska. I na kraju ko ti brani da doneses sahovnicu ali Ne onu ustasku i da navijas za BiH!?
jassony
Pisam vam se na potvrde i na kompletan savez, ublehasi raspali
Lewa_9
Ne smije DRZAVNA zastava na utakmici DRZAVNE REPREZENTACIJE. Jhebem vam sve sto imate.
Lavjasingolman
Moguli ja pobiti sutra zastavu republike Herceg Bosne i zastavu Republike Srbske i navijati za Cipetica i Vasilja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.